Baby dah wean off pacifier tapi nak hisap botol smpi trtido.

Hi mommies, Normal tak baby 9 bulan ttibe ada habit hisap botol smpi trtido even botol tu dh kosong? Okay ke? Baby sy skrg lps susu habis je, msti nyotnyot smpi lah dia tertido. Sebelum ni, dia hisap pacifier, smpi lah umur dia 6 bulan, lps tu dia xnak dah. Okay ke kalo nk biarkan mcm tu? Blh jadii kembung tak? Ke sy perlu bgi pacifier jgk? Plus skrg maybe sbb dia nk tumbuh gigi kut

1 Trả lời

saya penah baca yg tak elok baby isap botol smpai ttdo boleh rosakkn gigi dia