Baby 2 bulan berak cair

Hi mommies. Normal ke baby 2 bulan (nak msuk 3 bulan) berak cair mcm dalam gmbr ni? Dulu mnum lactogen, mula2 ok pstu jd cair cmni. Tukar dupro, dah sbulan ttba semalam dgn harini berak cair + baby berak sehari sekali takpe ke? Nak kena tukar susu ke tak? #firstbaby

Baby 2 bulan berak cair
5 Các câu trả lời

kalau cmni normal x

1y trước

anak saya berank mcm nie jugak sebelom nie minum susu ducth baby kerap kembung tukar dugro dh sebulan lebih minum ok tetiba 2 hari berak cair macam nie tapi dia tk meragam ka apa nampak ok ja bila tngok posting ibu nie baca bnyak komen baru lega sikit kalau tk risau jugak