Anak berjaga malam

Hi mommies..nk tnye sikit ..ape nk buat klau anak berjaga mlam ye..baby x meragam pun tpii dye x nk tdo..jenuh dh bgi susu ttp xnk tdo..ade tips tak..baby 1 bulan 14 hari

3 Các câu trả lời

Hehe normal lah tu. Nanti lama2 dia pandai lah bezakan siang dan malam. Time tidur malam bilik biar gelap. Kalau dah lama sgt dia berjaga sis dodoikan dia. Tukar posisi tidur dia. Mengiringkan kalau boleh. Kalau susah juga bagi pacifier. Kalau dah mengamuk2 susah nak tidur belilah buai huhu.

sye pun mcm tu , even siang bnyak main pun still malam payah nk tido .. plus malam asyik nk mengamuk je and tido sekejap2 .. last2 sye buh dlm buai , okay lah bertenang sikit .. boleh la tido , sye pun dh tak pening sgt dah dgr dia mengamuk mlm hari😂 ..

Agak susa sbb baby awk baru sebulan..baby akan tido mlm kalau siang dia kerap berjaga…