Early pregnancy

Hi mommies.. Nk tnya normal ke ada rs xselesa perut awal2 pregnant? Mcm berdenyut..berpindah2 area kiri or kanan tp mild. & kdg mcm sengal blkg pinggang.. 2 3 hari but no spotting. Sy br 5w4d. Ada mommies yg experince mcm ni ke? Jom share..sy risau actually.

11 Các câu trả lời

samalah dgn saya. saya baru 4weeks, sakit mcm sggugut. sengal2 badan. kdg blah kiri, kdg blah knan. kdg takde rasa apa2. risau jugak kalau tak normal. maybe first pregnancy and kita takde experience kan? hahaha

Normal sis .mcm sy dulu masa first trimester rasa mcm sakit perut rasa mcm angin je badan . Asal kan tiada bleeding tu ok . Kalau bleading tu terus pegi kk or hospital ye

4y trước

Oh yeker..sepanjang 1st trimester ke rs cmtu ke?

Normal. Banyakkan berehat. Baby baru nak implant elok2 dalam rahim. Jangan buat kerja berat. Banyakkan bedrest.

Sama CM sy. Kadang kanan kadang kiri sakit denyut2 tp alhamdulillah semua oke..maybe rahim nk membesarr

normal awak, dulu saya macam tu ingatkan nak period smpai 2 minggu menahan sakit

Normal je tu, sbb rahin tgh membesar utk prepare tampung bby...

Normal sis

Normal