Intercourse 7weeks spotting

Hi mommies..nk tnya ada tk yg mcm sy after bersama ada keluar lendir mix light spotting tapi perut takde sakit..sy skrg 7weeks..

4 Các câu trả lời

sekali sekala kluar cmtu xpe. tp klau setiap kali bersama jd mcm tu, better stop dulu. sbb kandungan masih x stable n awal lagi. satu sbb takut uri dkt bawah. lagi satu takut boleh gugur sbb kandungan awal lg n jd pape kt baby

oo.. saya tak.. saya xde spotting.. sy bersama dgn suami seminggu sekali je.. huhu.. lebih dari sekali seminggu tak pernah lg..

Saya kerap bersama dgn suami 7w jugak , baru sekali je keluar lendir color coklat sedikit , buat scan kantung masih okay

2y trước

thanks semua..before ni xde, cuma td pgi msa buang air kecik ada kuar sikit tu yg risau..

dktor yg cek sy pesan smpai 3 bulan jgn bersama tkut berlaku bleeding