Sakit Pinggang Ke Punggung. Tanda Bersalin?

Hi mommies. Nk tanya. Sy dah 38 weeks 5 days. Kalau sakit sngt d pinggang ke punggung tu.. Nk jalan pun sakit.. N perut pun kdng mngeras.. Tu tandanya nk bersalin atau normal. Atau kalau lepas bersama suami mmg akn rasa mcm tu ye d hujung2 ni. Tq utk sharing

2 Các câu trả lời

sis kne buat pengiraan sakit pertama ke sakit kedua masa brp lama..kalau makin kerap kena ke hsptl..

Klu sakit x berhenti dlm 4jam boleh ke hospital terus.bahagian saringan bersalin(PAC)

5y trước

In shaa Allah. Tq awk.