Warded gov class 1/class 2

Hi mommies,nak tnya ada tak yang beranak gov guna class 1/class 2? Apa prosedur utk register ya.

2 Các câu trả lời

Bawa GL bagi kakitangan kerajaan @ pasangan kakitangan kerajaan. Kalau bukan penjawat awam @ pasangan penjawat awam tak dapat biasa nya. Sebab quota sangat limited.

1y trước

sy dua anak sblum ni dpt kelas 1 bilik bdua. kali ni tak pasti la dpt ke tak.sbb sy nnti bsalin kat hosp segamat.mber sy y dh bsalin baru² ni bgtau kbetulan time dia bsalin rmi btul org bsalin.jadi memg ikut luck kita la rsa ny.tgk la nnti time sy nnti dpt ke tak.tpi sy pn tk tau la ap y suami sy request kat pndftrana sblum² ni sbb dua² anak memg rezeki dpt trus masik tolak bilik kls 1. kali ni depends la y penting kita smua selamat bsalin dmudahkan Allah.amin..