BUKA BUKA PINK DI KLINIK KESIHATAN

Hi mommies..nak tanya, untuk buka buku pink di kk perlu buat appoinment ke? Kena bawa document apa? Saya call kk tak berangkat

3 Các câu trả lời

Yes, perlu buat appointment. Kalau tak berangkat, cuba lagi hari lain sampai berangkat. Kalau awak dah give up, walk in KK untuk dapatkan tarikh temujanji. Document ikut KK masing2. Tempat saya kena bawak - IC sendiri - Salinan IC suami - Salinan sijil nikah - Bil air/elektrik

Saya hari tu pg kk konon nk booking dulu. Alih2 misi tanya kenapa xnak buat hari ni terus.. Sbb kk saya xramai org sangat kalau hari rabu. Anak first ke? Kalau anak first bwk ic kita n ingt ic suami. Tu je.sbb nk isi dlm buku pink.

Kalau tempat saya kena walk in dan booking kemudian baru dapat tarikh untuk buka buku pink . Better walk in ya sis lebih mudah