Kepala baby besar dalam kandungan..

Hi mommies..nak tanya sebab risau.. Ada tak yg mcm sy kat sini..sy pegi KKIA.. dktor detect kpla bby besar 2 weeks skrg sy dh 33 week..dktor KKIA detect yg dari 31 week lgi.. Sy dh refer dgn pakar o&g swasta.. 2 tmpt dah.. Tp drg detect normal dan x bsar mcm Dr KKIA tue..slalu nya cmnie bsalin normal ke czer yer?

2 Các câu trả lời

sama macam saya masa 20minggu scan detail dekat private klinik sonographer detect kepala baby besar seminggu. then lepas tu appointment kk, doctor kata okay je normal and boleh bersalin normal

1y trước

Ok2.. Terima kasih sudi share info..

kalau xde mslh bole je normal

1y trước

Hrp2 cmtue laa..