Barang Baby - 1st baby 🫶🏼

Hi mommies! Nak tanya, pada usia kandungan bila yang waktu sesuai untuk beli barangan bayi? Saya excited! 15weeks now 🥰

2 Các câu trả lời

Sy Dr 10w dah beli 😅 asal nampak berkenan beli. Gender pun xtau Lg. Kalau kewangan kukuh boleh je tunggu tau gender baru beli skali gus. Kalau kewangan xbrapa stabil, boleh start beli sikit2.. Xterasa sangat keluarnya.

saya baru 22w , baru start beli harini sebab payday sale 😂 kalau ikutkan nak beli time 30w, tapi dah alang2 ada duit ni, pastu ada pulak free shipping. saya beli je lah 😂