20 week

Hi mommies,nak tanya dah masuk week 20 tadi scan doc ckp gender tak nampak,biasanya week ke bepe boleh tahu gender?

42 Các câu trả lời

haha.. tak nampak sebab baby kepit 😆

hari ni sya scan baby girls😄dia bagi tgok

2y trước

best,sy scan 20week tp baby sorokan jantina dia la

sy 20 week da nampak.scan kat private je..klu kk dorg suru 30week 😂😂

Scan juga pada 20 minggu doktor kata girl. Memang nak girl pun kali ni.

cuba awak scan dkt sonobee...murah n die cari smpai anak betul² tunjuk

Saya 18weeks dah nampak gender. Boy senang nampak dia tak kepit2 😂

sya 18 week dh nampak..scan swasta jelas nampak jantina bby ☺️

Buat scan baby detail kt klinik swasta.. confirm taw gender

sy scan 18 minggu dh nmpk..doc kte mcm girl.akhamdullah🤲

Saya 20 minggu hari pergi scan dah boleh nampak jantina.