Berat baby

Hi mommies..nak minta pendapat mommies..masa check up anak 6 bulan haritu berat bby 9.2kg..blom start makan lagi tu😅 sikit lagi nak obes huhu..ni dh start makan risau lak ngn berat anak..bby minum susu lactogen..nak tukar susu bby..tpi risau x sesuai ngan bby..boleh suggest @ bgi pendapat susu apa yg sesuai?tq mommies..

2 Các câu trả lời

Fully fm ke sis.? Bby minum shari brp kali n brp oz skali minum?

11mo trước

Haah insyaAllah normal ja, nak kurgkan camne kan 😅 Anak sy pun campur, minum susu frisolac sbb kalau minum susu badan sj boleh pegi sampai 8oz + 😭😭

Doc suruh tukar susu ke?

12mo trước

Xsis..sy yg nak tukar