Isap nenen

Hi mommies.. Kenapa ya baby dia isap nenen, lps tu dia lepaskan balik..n then isap nenen..dia lepaskan balik..berulang..(ada masa2 dia buat gitu)baby sy ni da 3bln..ke dia dh kenyang atau nk main2 sj.. #SeriusTanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

Baby sy pun macam ni 😂 mula2 ingatkan dah tak suka rasa susu, bila tengok banyak kali rupanya cepat distracted. Kejap nak tengok apa kat ceiling, kejap nak tengok apa kat dada ibu, kejap nak tengok baju ibu sebab tu banyak lepaskan pastu hisap lagi. Kadang2 ada baby buat mcm ni sebab main2 je sebab umur 3 bulan ni dah pandai main. Boleh jugak cuba sendawakan baby dulu baru bagi dia susu lagi (tapi ni kadang2 tak berjaya la)

tu dah kire main2 tu y geram🤭