26w to mcm tp mcm tunggu hari

Hi mommies..kandungan sy baru 26w..tp org ckp mcm dh nk tunggu hari..bjln susah..baring susah..nk pki seluar pun susa..sakit bhgian ari2..mmg mcm rasa nk tunggu hari..ini kandungan yg ke4..kawan2 ckp mgkin preg twin..tp doc scan..ada satu je janin..ada sesiapa tak yg mcm sy?rasa mmg cepat pnat..pndai sesak nafas..Hb semua ok..gula semua ok..sebulan naik 3kg

2 Các câu trả lời

Mungkin bdn sis letih kot...sye kandungan yg ke4 jgk... Tpi dh 9 bulan baru rasa penat sikit..pagi2 aktif.. Bila mlm terus rasa x de tenaga.. Baring je...

Banyakkan rehat mommy