Sakit pinggang & perut

Hi mommies..Kandungan saya baru 16 minggu..tp skrg dah rasa sakit2 pinggang, sakit perut especially time nak tido..xde bleeding, buang air pun ok je x sakit..ada x mommies yg rasa macam ni jugak?boleh ke sapu minyak angin? #firsttimepregnant

2 Các câu trả lời

Hi sis Pakai ini miyak sakit temapt sapu je .sya pun macam ini.. kandungan sya baru 18 minggu

5y trước

Ok tq sis 😊

minyak angin sebaiknya untuk kaki sikit2 je letak..kat pinggang and perut lebih baik dielakkan.

5y trước

Ok tq 😊