X Fhm Tgk Pic Scan Baby

Hi mommies/expert here.. Last thursday scan baby at 25 weeks.. And its a boy.. Tpi x pandai la tgk pic scan ni.. Yg pic kedua sblh tu apa yea? Dr x explained plak haritu, hahaha.. Dia cuma mentionn baby boy ???

X Fhm Tgk Pic Scan Baby
15 Các câu trả lời

saya pon x pandai tgok scan bby, time doc explain, iye je kannn... he.. he.. he.. apa2 pon boy or girl asal sihat udah leerrr.... iye kannn....

saya nurses.. yg saya bulatkan itu bebird anak puan.. 😊 yg kiri kanan tu kaki dia.. gambar tu diambil drpd pndgn bwh baby

5y trước

yup kanan tu kepala baby..

mata doktor je yg paham..sya pun iya iya ja kalau doktor ckp tu kaki tu kepala..pedahal ntah aku tak nampak pun..just mcm lukisan ja.

5y trước

🤣🤣🤣kan wat bodoh je kite..

yg tulis XY tu anu baby boy. yg belah kanan tu scrotum dia kot. yg telur tu haha

5y trước

Hahaha... Ada macam scrotum, ada mcm kepala baby 😅😅😅..

kiri anu .kanan kepala . jika tak silap sy la hehe

Tu dia..jelas torpedo anak..It's a boy mmy

I rasa kiri is kaki, kanan is kepala

Hahaha sis kena tanya doctor ni..

Hahaa.. mmg pun confuse tengok..

sblh tu mcm gmbr kepala je hihi