PILLS USERS

HI MOMMIES. ASK OR SURVEY LANG PO SA MGA PILL USERS. WHICH ONE IS BETTER? TRUSTPILL OR MICROPILL? I'VE NEVER BEEN TRIED THOSE BEFORE AND PLAN KO SANA MAG FAMILY PLANNING NA 😅 SALAMAT IN ADVANCE 😘

1 Trả lời

lady pills try mo 6 years ako lady users