Zincofer

Hi, mommies...ada tak sini yg ambil zincofer?Bila masa mommies makan zincofer ni ya? Morning ker afternoon ker or malam sebelum tidur?

18 Các câu trả lời

Sy kalu hari ni telan kul 8pg esok pun 8pg.. pastu lusa lau telan pukul 11malam tulat pun kul 11malam.. 😂🤣😂 nk elak muntah punya pasal kena tgk mood jgk nk telan.. tp alhamdulillah sebelum ni xde muntah..hari ni baru muntah sekali telan pg td tanpa makan buah 😅😅😅 biasanye sy telan zinconfer n terus makan buah buahan..tp buah dah habis kan.. betabah je laaa.esok kena p pasar beli buah lg

Dulu sy ambik pagi. Tapi haritu sy xmakan pagi sbb nk minum air gula. Nurse suruh makan lepas minum air gula tapi sy terlupa sampai ke malam baru teringat. Jd lepastu sy ambik malam. Lg okay dari ambik pg. Kalau pg sy selalu nk muntah balik. Bila ambk malam sebelum tido, sy terus tido takda nk muntah dh

Saya makan 30 min sblm breakfast. Awal2 pregnant kdg2 muntah lepas ambil. Start 5bln dah takda muntah after ambil. Ikut kesesuaian msg2, lain org lain reaction.

Penah mkn zincofer mse otw nk g kndri kwen..sbb festime mkn ubt tuh..sepnjng jln kau muntah xbenti😌..trus xklua kereta ..lembik abis bdn..

Ambl sblh malam sblm tdo lg rsa trselamat dri muntah..klau pgi mmg akn rsa muntah dan kalau dah trmuntah dia pnya bau zincofer tu mmm dsyat😭

Ambil time betul2 dah mengantuk nak tidur dengan air oren. Kalau ambil waktu segar/ siang alamatnya muntah and jadi lembik satu hari tu 😂

sy amik zincofer masa subuh . lpstu bru brkfast . dpends pd individu . ramai ambil sblm tidor sbb bau dia mmg semcm heheh

Malam , masa nk tdor .. kalau ambik pagi terus rasa lemah2 badan nk termuntah semua ada 😌

Bg sy zincofer paling best,hb sy cntik ja skrng tgu nk brsalin dh,sy amek sblm tdo

Cara sy telan dgn air sunquick masam sebelum tido. Alhamdulillah xmual xmuntah