Period Tak Teratur

hi mommies ad x sspe alami period x teratur,,,cmne ek nk kasi teratur ?? sy kdg tu period awl bln,,,tgh bln,,,hujung bln,,,,darah pn x byk pstu kdg 5 @ 6 @ 7 hari tiap kali period,,,,ni last period 25-30/31.12.2023,,,,x buat upt lg,,,debar plk even dh ad pengalaman bersalin ank pertama sbb sy pn x brpe sht & plan lps raya nt nk buat operation 🥲 #pleasehelp #ingintahu #masalahperiod

1 Trả lời

kalau period tak teratur macam saya pergi klinik doktor bagi ubat perancang utk stabilkan hormon dulu

8mo trước

lepas makan pil perancang dapat period regular 2 bulan terus lekat pregnant