PERUTKU SEJUKKK TIBERH

mommies. yg pregnant 3 4 bulan cuba pegang perut ada rasa sejuk tk kt tengah ke bawah? ke saya je rasa mcm ni. sejukkk setempat je. perut atas tak sejuk plk. ada tak macam ni????? pelik tapi benar ke, tk pelik tp benar??? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

10 Các câu trả lời

saya ada rasa macamtu jugak tapi fikir maybe sbb kerap buang air so banyak kali basuh part bawah tu thats why sejuk😅

saya dulu pernah rasa mcm tuh, kalau kata awak pun rasa, maybe tak pelik kot.

Ni ke namanya sejuk perut ibu mngandung huhu

sama la sis.. kadang sejuk kadang normal je

Taktau la tp saya rasa panas je perut🤣

Sya pun kadang macam tu. Normal lah tu

Ya perut sy pun mcm nii 😀

Gak bund , panas saya rasa

perut saya sama je panas 😅

1y trước

tak pasti lah, sebab tangan saya tengah sejuk

sama !!