hb low

hi mommies yg dah banyak pengalaman mengalami hb low,sya baru je pregnant anak pertama dan minggu lepas doc ckap hb sy low.Masalah sy skarang ni sya lngsung xdapat telan ubat dengan air kosong.What should I do? Memang xboleh langsung.Tlg sya plss.??

21 Các câu trả lời

Mommy cuba try ubat iberet boleh dapat kan kat farmasi.Serta minum ubat dengn air oren sunquick

dokte ckp klu tk blh telan ubat dgn air kosong puan mkn ubat dgn air jus oren.. blh je

try kacang kuda paling tinggi zat besi dan pati delima gulsan...

Cuba telan ubat dgn jus oren sis... Sy pon buat cmtu, bru blh telan..

5y trước

Sy pn minum ngn sunquick .boleh tln . Hhee

cuba mkn bayam,hati ayam,buah naga,delima atau sup ayam..

Nurse bgtau mkn ubat tu dgn air buah. Lg cpt diserap..

Try mkn ubt minum dgn jus mommy...

👍🏻

Hari tu sy cek up sblm ke klinik sy minum pati buah delima dan air kelapa.hb 12.5 😋

Makan jambu batu, kurma. Kalau boleh before jumpa doc tu makan kurma sebiji pun cukup. Confirm hb ok 👍🏻👍🏻