Pregnant lagi

Hi mommies yg berpengalaman. Saya nak tanya, siapa pernah lepas habis pantang kemudian pregnant lagi dlm sebulan dua after pantang? Ada apa² side effect tak? Sebab saya plan nak pregnant lagi 😂 Btw, sepanjang kelahiran pertama, saya takde apa2 masalah. So far semuanya okay sejak pregnant 😬 P/s: saya rasa pengalaman bersalin tu best, tu terasa mcm nak mengandung lagi terus 😂 #seriusnanya #ingintahu #bantusharing

36 Các câu trả lời

klu sis btol2 nk preggy lg, jgn la sbulan 2 lps pantang.. bia la gap jauh sikit.. fokuskn ksihatan diri n baby dlu..

hari tu nurse ada ckp jgn mengndung leoas 3 bulan habis pntang sbb risau rahim kite rosak.. tpi x thu laa..

mental fizikal kne kuat klau ank rapat ii ni... sbb tu diorng saran kn tunggu lpas 2 tahun

Ambil masa 6bulan sebaik2 nya jika beranak normal n kalau czer ambik masa 2y 🫰🏻

tahniah sis..selamat mengandung..moga dimudahkan urusan sis..ye 😍

terpulang pd diri sis..rasa kuat,bole je nak pregnant lg..