Best sandal

Hi mommies yang dah masuk third trimester boleh advice tak sandal yang tak sakitkan tumit kaki sekarang kaki macam bengkak sikit nak pakai flip flop pun tak selesa. Antara Skechers dengan medifeet mana lagi best kalau sandal?#advice #bantujawab #3rdtrimester

17 Các câu trả lời

Hi mommies, saya suggest dr cardin! Button home dia best sangat sangat.

Kalau saya suka pakai camel. Tak nampak casual sgt nk pergi kerja tu

Saya kat luar pakai skechers, kat dalam rumah pakai comfii slippers

Apa2 brand, kena try di kedai kasut dan tanya salesman nya.

sy pakai sandals TEVA je, dri ank 1st lg .. selesa & safe.

maaf laa..scroll2 terbaca best scandal🤣🤣

sye pakai selipar bata je 😂.