Pergerakan berkala mcm jentik

Hi mommies. Xtahu nk letak tajuk apa tp nk tanya. Pergerakan baby ni jenis apa ye yg rasa mcm dia tgh jentik/tendang tp gerakan tu sekata mcm jarum jam saat tu. Nk ckp mcmna ye 😅 mcm ada rhythm tu. Sedu ke ye. Skrg 34weeks. Biasa rasa tendang atau rasa siku tenyeh kat kulit perut tu kan. Ni rasa yg mcm dia tgh pukul gendang 😅 curious nk tahu dia tgh buat apa mcmtu

2 Các câu trả lời

Saya pun ada 2 3 kali baby sedu.. Rhythm per saat je berdenyut.. Ok je tu slalu dlm 5 to 8 minit bru baby sy stop sedu.. Pstu dia ok..

biasa kalau rentak dia sama jee dia sedu tu sis .