BINYAG DURING ECQ/GCQ

Mommies, what's your thoughts about baptism during pandemic?? Sobrang prepared na kami since ang sched namin is Mar21 pa; unfortunately Mar17 dineclare and ECQ. Now GCQ na kami, allowed lang is Parents of the baby, baby and 2 Godparents (1boy 1girl). Total of 5. Sayang yung candles, souvenirs and all na hinanda namin for this ONCE IN A LIFETIME event. :(

1 Trả lời

Ako feb pa nanganak.. april sana ung binyag nya kya lang ngka ecq nga.. ngayon balak namin july or August na..