Food feeder

Hi mommies. Umur baby berapa bulan boleh introduce food feeder to baby? Kalau 6mths, minggu keberapa boleh introduce? & apa food/fruit sesuai untuk pertama kali? Tq mommies

2 Các câu trả lời

masa hari 1st baby start makan awak dh boleh intro food feeder dkt baby. sbb kita nk ajar baby pandai pegang mknn tu sendiri. boleh bg time snacking. mcm buah naga/epal/avocado dn etc. xnk letak dlm food feeder pon boleh potong buah jdikan finger food ikot kesesuaian umur bayi. nak lg byk info tentang pemakanan baby. boleh follow fb happy baby food malaysia

12mo trước

most wc😊

saya bagi first week as snacking. saya prefer buah yang senang dilenyek, macam buah naga, mangga, betik, pisang