Ubat Kuat Rahim

Mommies.... Ubat yg dpt dari doc ni sepapan mmg wajib habiskan ke? Atau berapa lama perlu ambil sebelum stop?

Ubat Kuat Rahim
2 Các câu trả lời

Sya dri awal tau mengndung,smpai skrg dkt 17w mkn duphaston ni sis,sb sy dlu pernah 2x gugur...kali ni dokter bg ubt kuatkn rahim ni...bla hbs sepapan sya ambil lg n kna beli,tp memg atas nasht dokter jgk lah,katanya smpai 20w blh mkn...sya truskn amek kuatkn rahim sb tkt jd apa apa dkt kndgn...

5y trước

Wc😉

Perlu tya doktor yg lebih arif

5y trước

😅Nti p jumpa tya