Berat makin menurun

hi mommies tumpang tanye . sye nak abis first trimester , klu berat badan makin menurun efek baby ke ?

3 Các câu trả lời

Sy pda 1st trimester utk 1st pregnncy, dr 64 ke 57kg sbb sickness. Okay je selagi dlm range bmi normal. Jangan underweight. Tp bila dah bole mkn. Sy naik berat smpai 83kg, dr bising juga. 😆 sbb dah overweight pd 3rd trimester.

Sy pon tgh alami benda yg sma.. Skrg 14w tp berat turun 0.02kg dri msa buka buku 9w..nurse bg msa 2w utk naikkn berat. Klau tidak kena refer pakar pemakanan. Tak selera sgt nk mkn sbb alahan, dh tu nak buat mcm mna lg ya..

12h trước

samalah kita . buka buku 71kg , checkup baru ni Jadi 70kg 😅

efek jugak sikit..

4d trước

yeke . turun byk 2 kg . tak tahu penimbang tu error ke tak