Luka bersalin bernanah

Hi mommies, tolong saya. Luka bersalin sy ada nanah bila check. Allahuakbar biasanya saya kerap tukar pad 2jam sekali. Ni anak saya warded sbb covid. Baru 20hari harini, saya pun xhabis pantang lagi😢 xsempat nak tukar2 pad bila kena duk wad skali dgn anak. Macam mana nak buat ya? Dan macam mana nak tahu luka bersalin kita tu dah elok?

2 Các câu trả lời

Kena cepat bagitahu doktor sis. Nanti dr akan tolong cucikan luka atau bagi ubat antibiotik untuk elak jangkitan.

kesiannya.kena pergi jumpa doktor mommy.