Penyusuan susu ibu

Hi mommies, sy wonder kalau nnti anak kita susah nk latch atau msuk icu. Kita pulak susu x keluar hari pertama . So brp lama baby bole bertahan x minum susu ya? utk kita suruh die hisap walaupun susu x keluar lagi. Sbb ade parents yg jenis bising kita kejam x bgi anak minum susu botol..sbb bgi breast yg takda susu. Boleh share tak pengalaman mommies yg pernah menyusu anak mse mula2 selepas melahirkan?#ingintahu #pleasehelp #bantusharing #firstbaby

1 Trả lời

kalau baby masuk nicu ke apa, diorg akan bagi susu, tapi nnt bila dpt sekali , kalau nipple tak okay, tak silap diorg akan ajar.