Baby kecik.

Hi mommies, sy prgnt 34w doc scan 2.14kg dia kata bby sy kecik. doc Suspek bby bantut, dan doc kata anak sy kluar nnt x cerdik.. sbnr nye brapa berat yg sesuai dgn usia kandungan.. klu sy tgk kt apps ni 2.1kg je berat nye . Pelik2 la doc muda skrg ni. Kdg rasa malas da nk g klinik. Tggu bsalin je lah.😪

26 Các câu trả lời

ada masalah tiroid masa mengandung ke? check melalui darah. kalau ada tiroid kemungkinan baby tu boleh terbantut nnti. Kalau takde penyakit tu, baby okay je tu.

Uishhh kalau dokter cakap dgn sy mcm tu . Mmg berbakul2 dah kene dgn sy . Sedp2 dia cakap tak cerdik . Dia siapa tuhan ke . Abaikan lah dokter sewel tu

sukehati jeye Dr ckp mcmtu . mcm lah die lahir2 4kg terus . ishh sakit pulak hati . its oky janji mase melahirkan bby kite 2kg keatas dah okay dahh

Eh kite pulak sakit hati bacanya… merepek je wak doc tu 😤 as long as size baby time scan tu ok, maknanya baby ok la wak jgn isau tau…

my first baby born..34 week around 2.2 kg..doctor ckp normal..so mak jgn risau..keep eating healthy food..in sha allah baby akan ok punya😍

Saya waktu lahir 35 week pun kecil je mak kata. Sekarang saya cerdik je dan berjaya haha. Ibu jangan down tau… Jaga makan ❤️❤️

Saya refer sini sofar normal dah tu sis. Dokter tu kenapa😅 Kalau baby kecil pun jangan la cakap tak cerdik ke apa ke tak baik betul

doktor mana tu , amboi mulut suka hati jaa nak cakap tak cerdik . bukan dia yang tentukan . saja la tu nak cari masalah . geram betul

Berat yang sesuai bergantung pada kandungan masing2. Macam saya 34 weeks, baby 1.9kg. Normal untuk saya.

1y trước

dpt doc yg byk pengalaman ni lain.. ni doc semua fresh2.. branak pun xpernah. pastu main ckp je..