Dik baby tendang area pundi kencing 😂

Hi mommies , sy pregnant genap 28 minggu hari ni.. agak susah ye nak lelap skrg ni sbb dik baby kerap menendang area pundi kencing.. ngiluu sgt.. nampaknya kerap laa keluar masuk tandas nak shishi gamaknyaa.. hahahaha.. ada momies yg rasakan hal sama x ? Jum share2 story 😂

5 Các câu trả lời

smala dgn baby sy sis😆dah msuk 28wks juga, mlm tu ssh sgt nak tdur dahlaa sakit2 blkg dgn pinggang, bru nak lelap baby pula aktif tendang2 x psal2 tiap jam kna bgun g tndas🤣

29w bkn dia tendang pundi kencing je..dia buat pesta kt dlm tu stat pkl 1 pagi sampaiii subuh..senak mak dia 🥴 berbonjol² perut..tgh praktis tido bdiri je ni ha 🙈

Yer samalah saya pun kandungan dah 7 bulan,baby asyik gerak dan menendang area pundi kencing tu,sabar jelah jawabnya keluar masuk toilet😅😅

saya 30 w, ada juga kadang rasa geli2 .. sampai waktu dia nak berpusing dekat situ juga dia nak tertendang , adehh

baby sy suka tendang bladder bile sy kt luar. kdg 5min lps kencing tu dia tumbuk lg. mmg rase nk terkencing2 🤣