Sakit di bahagian pelvis

Hi mommies , sy pregnant already 23 weeks, normal ke di hampir penghujung trimester ke 2 da start rasa sakit di kawasan pelvis ? Selalunya sakit bila da lama baring atau duduk then bila nak bangun bergerak tu terasa tekanan yg pedih di bahagian pelvis.. masa anak sulong pernah mengalaminya dan selalu jd start masa trimester ke 3 which is normal.. kali ni terasa pedih di kawasan tu awal pula.. so x sure normal atau x ? Ada sesiapa yg tahu n boleh kongsi ilmu atau pendapat ? Tq mommies..

7 Các câu trả lời

saya pun rasa yg sama. 23w. rasa mcm senak kat bawah tu. kadang sekali dgn sakit pinggang.