Confusee baby kick ke bukan

Hi mommies, sy preggy 18w 4days. Sy actually confuse apa yg sy rasa kt perut ni baby kicking ke apa sbb rasa mcm ada benda tolak2 kt area pundi kencing😂 sy first time mommy, jd sy taktau tu baby ke perasaan sy je😅#firsttimemom

3 Các câu trả lời

hehe itu baby laa mommy . gerakkan dia . kita boleh rasa kdg dia mengeras kekiri dan kanan . gosok2 manja . kdg dia di bawah pundi kencing hehe

baby tu mmg kalau 18w dia masih dit area pundi kencing kadang asyik rasa nk tekencing je.. nnti 20w keatas dia dah dkt area pusat😍😍

boleh jadi baby kick sis. kalau rasa kerap mcm letup2 dlm perut tu baby tgh sedu hehe