Tido mengiring kiri tak selesa

Hi mommies.. sy now 34w sy xselesa tdo menigirin kiri atau kanan pinggang sakit.. ay lebih selesa tidur terlentang.. tp katanya bahaya utk baby.. tp sy xblh tdo la mommies.. esok sy kerja hmm

2 Các câu trả lời

Saya pon selesa terlentang sebab bila mengiring baby gerak sampai rasa keras2. Last scan dr cakap baby duduk melintang. Ye saya baca jugak ibu tak elok tidur terlentang jadi saya amik bantal letak belakang badan jadinya kite tidur sudut 45 gitu

4y trước

Nak masuk 36w. Harap next scan baby dah pusing😌

sama la saya pon suka tido tlentang..kdg2 sblum tido mgiring kanan atau kiri...xp sedar2 ja dah tlentang