7 minggu …

Hi mommies, sy nk tnya kalau masuk 7 minggu ni sakit bawah perut tu normal ke ? kjp sakit belah kiri, kjp kanan.

3 Các câu trả lời

kalau takde bleeding, atau sakit teruk yang tak hilang2 atau makin teruk, kena pergi check dengan doktor. kalau sikit2 manja2 tu, biasa tu, rahim tengah nak mengembang

Normal selagi bukan sakit yang terlampau sampai mengganggu rutin harian, dan tak bleeding/spotting. Rahim tengah nak mengembang tu ☺️

normal . baby awak duduk ruang mana. sedang membesar. kalau ada spotting/bleeding, tak normal mesti pi ke klinik.