22 minggu

Hi mommies. Sy nak tanya kot ada yg expert. Sy skrang ni tengah malam je asik lapar... makan meggi.. xpe ke mommies utk baby? Risau juga sbb meggi kn.. tp tu je yg nk makan bila tengah malam ni.. dilemma betul ?

1 Trả lời

Kalau boleh jangan selalu makan fast food. Maggi memang sedap, sy pun suka makan. Tapi jangan hari2 laa ye. Try la makan roti cicah air ke kan. Nak bedal nasi kang naik berat mendadak pulak 😅