Kencing Manis Dari sebelum Kawen

hi mommies, sy mmg ada kencing manis dari sebelum kawen , since 2020 dan tahun ni bulan 7 baru kawen .. tup tup mengandung bunting pelamin .. td pergi serah diri dkt doktor nasib baik tk kena marah sbb sy pun tak sedar sy mengandung dah 7weeks .. hri ni terus kena buka buku pink.. doakan sy ye mommies , kena cucuk insulin dan makan metformin lepas ni 🥲 umur baru 27 tahun #firstbaby #firstmom #diabeticmom

1 Trả lời

kawal Makan. kalau Ada thermomix, buat nasi low GI. kalau xde boleh Cari beras low gi