Jeluak susu

Hi mommies.. sy #firstmom .. mcm baru2 ni bayi sy setiap kali hbs menyusu dia auto jeluak / kluarkan susu meleleh dri mulut.. mmg normal ke mcm ni.. risau saya sb bila hbs menyusu je jeluak walaupun dah sendawakan bayi #bantujawab Bayi sy umur 1 bulan lebih

1 Trả lời

normal. yg penting dh sendawakan. nnt by 5 6 month dia akan stop sendiri. baby newborn kecik lg so dia x pndai control lg sistem penghadaman dia haaa