susu formula

hi mommies sy first mom dan nb sy baru 22 hari. sy campur bf dan fm sbb susu sy cair dan agak drop juga first guna dutch baby okay je tapi sy yg gatal nk try error dupro hmmm muka ank naik ruam berbintik boleh tak mommy suggest krim apa utk hilangkan ruam kat muka ank sudocream ? youbaby cream ? tropika cream ? snowhite cream ? tolong saya tak sampai hati sy tgok muka ank 😭😭😭😭#pleasehelp #ingintahu #firstmom #bantusharing

3 Các câu trả lời

Boleh je guna cream mana2 yg sesuai dengan anak. Kalau makin melarat dan tak nampak apa apa perubahan, boleh jumpa doc. Ye, kalau dah ada susu yg sesuai, tak perlu tukar. Melainkan anak ada apa apa masalah spt allergic, berat kurang memuaskan ke dll then boleh la tukar susu.

1y trước

yaa baik salah saya laa try error 🥲🥲 dngar sgt ckp orang nasib laa sempat detect awl

yes jenama tropika, minyak lavender tu Sis. sya memang pkai yg Tu utk kulit baby saya... ruam2 semua hilang

Sy guna jenama tropika memang menjadii..