Kenapa susah nak tidur malam, siang hari boleh lena pulak? Saya sekarang 39w 4d

Hi mommies, sy due 11/2 ni.. masih belum turun tanda. Cuma sekarang ni masalah saya tak boleh tido malam. Pusing mengiring kiri kanan asyik tak kena je.. Rasa tekanan and sakit sangat dekat bahagian perut tu. Dah la nak pusing tu tak mudah rasa mcm nk putus urat2 😭 Tapi yg pelik nya kenapa time siang hari boleh pulak tido lena tanpa sakit2 tekanan lenguh mcm tu? Geram betul sy. Risau takut darah tinggi sbb tak tido malam.. mommies ada tak tips mcm mana untuk senang tido malam? Atau posisi tido mcm mana yg paling selesa n senang buat kita tertidur? Tq #bantusharing

2 Các câu trả lời

sama dgn saya sis...esok genap 37w....msk harini dh 3hari xleh tido...kdg tido jab,bile dh terjaga trs xleh lelap smpai la ke subuh..harini sya kne warded,esok czer...

2y trước

aamiin.... semoga urusan sis juga dipermudahkn🤲

sis try kepit kaki dgn bantal.. mcm gmba bwh skali tu..