Tanda cirit birit

Hi mommies, sy dah overdue 40 mgu 3 hari .. semalm muntah 4x sampai pahit mulut .. pagi ne start cirit birit .. contraction xde, pendarahan pun belom .. ne tanda nak bersalin ke ? Selalu berapa lama simptom cirit birit ne ? Thanks ..

2 Các câu trả lời

Puan saya cadangkan ke hosp segera, sebab dah overdue dan bila muntah-muntah cirit ni maksudnya ada infection puan, takut ni keracunan makanan ke apa, baik jumpa dr terus.. Good luck & semoga dimudahkan. Aamiin

Klu cirit birit pon nurse kk kata kne g hospital.. Lgi pon sis kan dah 40w..