1st pregnancy

Hi mommies. sy da 40weeks 2days.. Kalo ikutkan due sy 28hb tp smpai skrg xde tanda2 mcm kuar tompokan darah atau air ketuban.. cume skrg ni cume sy rase baby kerap mengeras n aktif sgt dlm perot smpai ngilu2 kat kemaluan sy.. Itu pon dikire tanda nak bersalin jugak ke? Sy xtaw mcm mana rase contraction yg betul

1 Trả lời

Contraction nk bsalin ni sis. .awk kira dlm 5mnit kekerapan dia dtg ada dlm 3x....tu tnda nk bsalin