alahan teruk

hi mommies sy baru pregnant 9w , baru start alahan 2minggu yang lepas, ya allah peritnga rasa down sgt. ni anak kedua, umur saya 37tahun. adakah faktor umur ya jadi sgt penat. nak baring aje , makan pun malas. kalau boleh xnak buat apa2 #JUST2SHARE

2 Các câu trả lời

Bukan faktor umur tp setiap kehamilan itu berbeza tak sama, hormon tgh tinggi di awal kehamilan mmg akan rasa penat, just rehat yg cukup, jgn paksa diri & jgn stress, semoga dipermudahkan segala urusan sis

6mo trước

bukan sebab umur ya😌 rasa lambat sgt nak lepas 1trim ni

Saya pun tengah mengalami yang Sama , skrg almost 10weeks preg Anak ke Tiga, haritu smpai masuk hospital sbb 3 hari takboleh Makan minum, doc bagi ubat Tahan muntah Baru ok

6mo trước

masa check out tu doc bagi ubat Nama metoclopramide, memang menjadi ubat tu