Is that normal?

Hello to all mommies ? Sy baru ja melahirkan pd 30hb Julai tu ☺ alhamdulillah syukur sy selamat melahirkan baby girl ? Nak tanya yg dh berpengalaman. Is that normal klu anak kencing ada kluar lendir mcm darah sikit dlm air kencing? Terima kasih in advance ?

6 Các câu trả lời

Sy rsa normal sis jnji tu bkan kencing,sbb anak sulung sy mcm tu kluar lendir mcm drah mak cik sy nurse kt indonesia dia ck normal sbb tu hormon ibu trun kt anak

bhya tu ade lndir n drh kt kncing..Tkt kncing xlawas atau ade ape2 kt pundi kncingnya..Sis better bwa jmpa doc..

5y trước

Baby sy pun ada mcm tu..doc ckp mmg normal..

Baby saya macam tu jgk , dlm masa seminggu je dh hilang lendir tu dan doc ckp itu normal ✌

Dehydration tu... Kerapkan pnyusuan pada bby ye..

Rsanya normal tu.bru jg lpas bsalin kn....

All the best