Simptom preggy

Hi mommies sy baru hamil 5w3d. Sampai sekrng sy tak apa2 simptom cuma miss period je. Tapi dari semalam sakit pinggang teruk. Dlm office tak boleh duduk Dan buat kerja. Ni normal ke? Agak risau sbb ni 3rd pregnancy lps 2 kali miscarriage. So far tak de discharge apa2. #firsttimemom #advice #worried

1 Trả lời

hai awak 🙂,simpton seperti mual,pening dan muntah ada kalanya lambat terjadi,seperti saya mengandungkn ank 1st n 2nd,simptom seperti di atas saya alami ketika usia kandungn 8w dn brlarutan sampai usia kandungan 14w cuma saya tak mengalami sakit pinggang..