Pulihkan puting luka

Hi mommies, sy baru bersalin and ada masalah puting tak timbul. Baby sy kuat menyusu dan air susu sy banyak sehingga payudara bengkak. Problem skrg puting selalu luka sampai berdarah and rasa sakit sgt bila feeding baby. Ada solution tak utk elakkan puting dari luka and cara untuk timbulkan puting. #bantujawab #firstmom

13 Các câu trả lời

Masa mandi urut puting , tarik puting slow2, lepas tu try bg baby hisap . insyaAllah lmbt laun nnti akan oke