Coffe / caffeein

Hi mommies, sy baru 7w . Sy addicted sgt dgn coffee. Start ttc dah slowly pengambilan coffee. Harini rasa teringin sgt. Sy minum lah 1 tin. Rasa lega sgt2. Tp dlm masa yg sama risau. Ada apa2 effect tak. Hmmm. Takut. Sbb bfore ni pernah miscarriage #pleasehelp

Coffe / caffeein
3 Các câu trả lời

Yang kopi tin ni saya tak pasti. Saya minum satu cup latte setiap hari.. pernah saya baca, caffeine intake limit kepada 200mg sehari itu ok, dah nak 5weeks.

Anak ke tiga sy dlu mnum kopi brew tu..bg sy lega rasa sdp na dmulut..xda masalah apa kulit bby pun x gelap tu mitos la kan 😅 tambah darah pun normal.

tak. kalau kadang2 tu okay je