Keluar lendir darah tp dah berhenti seharian. Belum ada kontraksi atau bukaan. Adakah baby scam?

Hi mommies. Sy 33w dan ada turun darah mcm coklat2 basah jugak lah spender. Dh cekup dan warded hospital tp takde bukaan dan kontraksi. Esoknya doc bagi balik rumah. Skrg tgh keliru adakah sy ni tanda bersalin atau baby scam je? Kot2 sehari dua lagi akan mai tanda lg ke mcm mana? Ada pengalaman x?

1 Trả lời

ciri2 nk bersalin kan sis..? skrg mcm mna.. sis Masih kat rumah atau ada apa2 perkembangan lain.. risau jg ni sbab Sy pun skrg dah 33minggu 1hari.

1y trước

Masih dirumah. Belum bersalin. Takde sakit2 huhu