Low lying placenta

Hi mommies. Sy 16w baru doc detect uri bawah. Aduh sedihnya rasa. Ada tak sesiapa kat sini yang sama nasib dengan sy? Boleh share tak mcm mana korang handle. Tqq

1 Trả lời

16week ms awal lg .in shaa Allah nnti blh naik ats urinya..msih ada ms .. bykkn bedrest k..jgn buat kje berat2 n byk brjln... dan jgn stress..

1y trước

terima kasih sis. tu la sy harapkan benda yang sama. tapi bila dekat office ni memang berjalan je la keje. harap2 tak de apa2 yang memudaratkan la. amin ya rabb